avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren

Buna ziua, am facut schim de o parcela de 0.20ha acum 15 ani acum vreau sa-l vand, persoana spune ca nu are bani sa-mi de-a acum ce act sa fac sa fii sigura ca peste 3 luni de zile imi da banii? cu ce clauza?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 02:44, 3 Iulie 2012
Pentru siguranta incheiati la notar un antecontract de vanzare-cumparare, unde mentionati ca termen de plata cele 3 luni.
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2012
gmancila, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract vanzare cumparare teren Vio_M Vio_M As dori achizitionarea pe societatea unei parcele de teren, aproximativ 5000 mp, de la o persoana fizica. Terenul face parte dintr-un corp de avere mult mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren extravilan aim aim Buna! Am si eu o problema bunica mea a cumparat 1,45 ha teren extravilan acum 5 ani de la o verisoara de-a ei avand ca acte doveditoare un antecontract si o ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare cumparare v.s precontract simona.elisa simona.elisa Buna ziua, m-ar interesa si pe mine care este diferenta daca exista unu intre o promisiune de vanzare cumparare si un precontract. Vreau sa achizitionez un ... (vezi toată discuția)