avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie pentru termen de judecare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie pentru termen de judecare

Am un dosar pe rolul de judecata pentru anularea unei amenzi primita ilegal de la org. de cercetare penala. La fata locului sa prezentat 2 politisti, iar in procesul verbal a fost trecut altcineva, eu am facut reclamatie precum ca ar fi un nume fals, deoarece, nu il cunosc si cand am solicitat sa-mi spuna cine este acel politist, au refuzat sa-mi spuna, au zis ca nu stiu cine este.
Pe mine ma intereseaza sa stiu ce inseamna ceea ce a scris ca solutie pe internet si ce as putea face?

Solutie: Amână cauza la data de 06.07.2012, Complet C8 celeritate, alte cauze.

Va ,ultumesc,
Cu stima, Ana
Cel mai recent răspuns: Ana2011 , utilizator 17:01, 8 Iulie 2012
Conform solutiei afisate s-a amanat cauza, probabil nu s-a indeplinit un act procedural, ceva dispus de instanta in sedinta anterioara. Mergeti la instanta si consultati dosarul, in icheierea de sedinta veti gasi de ce s-a amanat cauza.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune, reclamant decedat ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA Bunica a decedat la 31 mai 2013 iar pe 06.06.2013 tot ea deschide actiune in instanta pe uzucapinune. Am o nelamurire mortul mai poate formula actiuni in ... (vezi toată discuția)
Stopare cercetare abuziva in teren experti+ inspector ocpi adi8165 adi8165 Am un caz de granituire in care s-o schimbat judecatorul de curand intrucat cel vechi a fost promovat in alt oras si judecatorul nou desemnat in dosar a dispus ... (vezi toată discuția)
Desfãºurarea procesului în fond ºi recurs raul82io raul82io Buna ziua tuturor! Am expus aici mai demult o problema legata de un accident rutier in care am fost implicat. Ideea e urmatoarea: am avut un proces verbal ... (vezi toată discuția)