avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... scoatere de la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

scoatere de la intretinere

Buna ziua,

In perioada 19 decembrie 2008 - 5 ianuarie 2009 am fost plecata in concediu. Am plecat in data de 19 si ne-am intors pe data de 5.
Pot cere scoaterea de la intretinere pentru perioada de mai sus?
Trebuie sa depun acte justificative? Factura de la hotel, etc...?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:35, 27 August 2010
LocatarB a scris:

kkorina -
decembrie = 13 zile
ianuarie = 5 zile
HG 1588/2007 Normele metodologice de aplicare a Lg.230/2007 prevad: comitetul executiv stabileste cotele de participare pe persoana la cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in cladire si pentru persoanele care locuiesc temporar, minimum 15 zile pe luna; stabileste perioada pentru care proprietarii, respectiv chiriasii, pot solicita in scris scutirea de la plata cheltuielilor pe persoana si care trebuie sa fie de cel putin 15 zile pe luna, conform hotararii adunarii genrale.
Anterior plecarii, trebuia adresata presedintelui asociatiei, o cerere de scutire de la plata cheltuielilor pe persoana.

si in ce articol scrie acest lucru ca am cautat si nu am gasit //// multumesc
Daca citeati mai atent, gaseati.
Art. 17. - (1) Comitetul executiv al asociatiei de proprietari are urmatoarele atributii:
...............................
r) stabileste cotele de participare pe persoana la cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in cladire si pentru persoanele care locuiesc temporar, minimum 15 zile pe luna; stabileste perioada pentru care proprietarii, respectiv chiriasii, pot solicita in scris scutirea de la plata cheltuielilor pe persoana si care trebuie sa fie de cel putin 15 zile pe luna, conform hotararii adunarii generale;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, care sunt conditiile de scoatere de la întreținere ... Raileanu Eugenia Maria Raileanu Eugenia Maria Bună seara, Care sunt conditiile de scoatere de la întreținere a unui locatar? (vezi toată discuția)
Adaugarea unei persoane in vizita la intretinere geobat68 geobat68 Eu locuiesc impreuna cu mama intr-un apartament din bucuresti unde platesc intretzinerea integral.Prietena mea locuieste in alt apartament din alt bloc iar eu ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere de scoatere de la intretinere MihaiStn MihaiStn Buna ziua, Ieri, 22.03.2017, am depus o cerere de scoatere de la cotele de intretinere a copilului meu de 5 ani. In cerere perioada este de pe 10.04.2017 ... (vezi toată discuția)