avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara, Care sunt conditiile de scoatere de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara, Care sunt conditiile de scoatere de la întreținere ...

Bună seara,
Care sunt conditiile de scoatere de la întreținere a unui locatar?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:24, 22 Ianuarie 2021
Sa nu locuiasca mai mult de 15 zile pe luna.
Art. 82 din legea 196/2018
(5)Daca adunarea generala a asociatiei de proprietari hotaraste in acest sens, comitetul executiv stabileste cotele de participare pe persoana la cheltuielile aferente persoanelor care locuiesc temporar, minimum 15 zile pe luna, si stabileste perioada pentru care proprietarii, respectiv chiriasii, au dreptul de a solicita, in scris, scutirea de la plata cheltuielilor pe persoana si care trebuie sa fie de cel putin 15 zile pe luna, conform hotararii adunarii generale.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suntem proprietarii unui apart in brasov , unde nu locuim ...este ... STEFAN  ANGELA STEFAN ANGELA Suntem proprietarii unui apart in Brasov , unde nu locuim ...este gol ,dar platim asociatia ptr o persoana deoarece asa ni s-a explicat ca se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am achiziționat un apartament într-un alt oraș ... Moriok Moriok Bună ziua, Am achiziționat un apartament într-un alt oraș decât cel de domiciliu, în care efectiv nu locuiesc.Asociatia de Proprietari este in curs de ... (vezi toată discuția)
Intr-un apartament proprietate, in care nu locuieste nimeni, ... daadi04 daadi04 Intr-un apartament proprietate, in care nu locuieste nimeni, dpdv legal, cate persoane trebuie declarate la intretinere, 1 sau 0? Rog specificati si legea. ... (vezi toată discuția)