avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale linie de credit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

linie de credit

Am girat cu un imobil pentru o companie SRL, care a obtinut o linie de credit de la Banca. Ce se intampla daca din rea credinta firma nu mai plateste ratele pentru aceasta linie de credit unde eu am girat imobilul ? Intuitia imi spune ca aceasta companie / administrator nu va mai plati ratele din rea credinta, banca va scoate imobilul la licitatie si pe urma aceasta firma / administrator o va rascumpara. Exista vre-o cale de atac pentru asa ceva ?

Alte discuții în legătură

Fidejusiune vs. ipoteca | urgent maque maque Buna ziua, Va rog sa imi oferiti un sfat cu privire la urmatoarea situatie: Sunt administrator la un SRL aflat in insolventa. In urma cu 3 ani, am ... (vezi toată discuția)
Riscuri administrator srl ionela201790 ionela201790 Buna ziua ! Ce riscuri poate avea un administrator al unei firme in cazul neplatii unui credit facut pe societatea comerciala si girat cu un imobil? (vezi toată discuția)
Linie de credit alynabica alynabica in cazul in care o firma are o linie de credit girata de administrator, de sotia acestuia si de matusa administratorului cu un apartament ce se intampla daca ... (vezi toată discuția)