avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... linie de credit
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

linie de credit

in cazul in care o firma are o linie de credit girata de administrator, de sotia acestuia si de matusa administratorului cu un apartament ce se intampla daca nu se mai poate achita?
precizez ca firma este srl iar admistratorul si sotia nu au nici un bun in proprietate.
cand se scoate la licitie apartametul(dupa cate luni neachite) si ce se intampla cu firma?
care este procedura?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 15:19, 25 Februarie 2009
Or sa fie executati silit administratorul si sotia, pe toate bunurile acestora si matusa pe imobil. Procedura este foarte simpla. Odata declarat creditul scadent anticipat se face cerere la executorul bancar si acesta scoate la vanzare imobilul, face porprire pe conturile bancare, sechestreaza bunurile mobile, apoi scoate la vanzare aceste bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linie de credit paianjen paianjen Am girat cu un imobil pentru o companie SRL, care a obtinut o linie de credit de la Banca. Ce se intampla daca din rea credinta firma nu mai plateste ratele ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri viitoare pt credit neplatit ? lmd_mihai lmd_mihai Buna ziua.sunt casatorit si doresc sa achizitionez impreuna cu sotia un apartament prin credit bancar, problema este ca ea si-a cumparat un ap foto prin [fara ... (vezi toată discuția)
Imobil scos la licitatie de catre banca Rhiann Rhiann buna ziua(seara).Poate scoate la licitatie banca imobilul in care locuiesc ..avand in vedere faptul ca am luat un credit bancar dar nu am girat sau garantat cu ... (vezi toată discuția)