avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru pe ap- credit ipotecar neplatit
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru pe ap- credit ipotecar neplatit

in anul 2006 am contactat un imprumut bancar iar garantie am girat cu un ap de 4 camere.la acea vreme se plateau ratele regulat apoi eu am plecar in strainatate si o alta persoana trebuia sa plateasca ratele iar dupa o anumita perioada nu a mai platit nu stiu cum se procedeaza dar banca a pus sechestru pe apartament de peste 5 ani ca re sta cu sigilil pe usa intrebarea este cat timp va mai sta acest apartament asa si cum pot sa/MI RECUPER APARTAMENTUL VA MULTUMESC ANTICIPAT

Alte discuții în legătură

Am luat un inprumut bancar,ptr o persoana,si acesta a girat cu apartamentul scanteie scanteie Buna ziua, Am si eu o intrebare,acum cativa ani,am luat un inprumut bancar ptr cineva,ca sa fiu sigur ca isi plateste ratele,aceasta persoana a girat cu ... (vezi toată discuția)
Sechestru ioanaiux ioanaiux Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate daca am incheiat acum 4 ani un contract de imprumut personal, si am intarziat la plata ratelor deoarece am ramas in ... (vezi toată discuția)
Executare locuinta de domiciliu zepciuc zepciuc Buna ziua! Am o problema cu banca! Sunt domiciliat pe adresa socrilor mei, acum 5 ani am facut un imprumut bancar cu salariul! Am platit 3 ani ratele, mai ... (vezi toată discuția)