avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare locuinta de domiciliu
Discuție deschisă în Executare silită

Executare locuinta de domiciliu

Buna ziua!
Am o problema cu banca! Sunt domiciliat pe adresa socrilor mei, acum 5 ani am facut un imprumut bancar cu salariul! Am platit 3 ani ratele, mai aveam de platit 2 dar nu mai am de unde! Socrii mei au primit un plic de la un reprezentant al bancii, cum ca i se va pune sechestru pe locuinta daca nu platesc! Mentionez ca nu mi-a girat cu apartamentul si nu au ei nici o legatura cu imprumutul meu! Eu de cativa ani nici nu mai locuiesc acolo, am doar domiciliul pe buletin! Este posibil sa ii execute pe ei daca imprumutul este pe numele meu si facut cu salariul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:08, 8 August 2017
Nu, nu poate fi executat socrul pentru datoriile dvs.
Somația respectivă v-a fost adresată dvs, și nu socrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut in franci elvetieni-nu mai pot plati ce fac???? murariu dorina murariu dorina buna ziua,acum trei ani am luat o valoare de 100000 de euro,am girat cu trei apartamente care atunci valorau 130000 de euro,rata era la inceput de 730 si ar fi ... (vezi toată discuția)
Executare silitã silwiu71 silwiu71 Acum câţiva ani apartamentul meu a fost girat la o bancă de către o S.C. Acum S.C. este dat în judecată de finanţe, pentru a recupera datoria. Banca ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperare murariu dorina murariu dorina Buna ziua.Acum 5 ani de zile am luat un imprumut de la banca pt nevoi personale in franci elvetieni.Imprumutul a fost girat cu trei proprietati personale.Am ... (vezi toată discuția)