avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere politie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere politie

Am depus o plangere la politie si nu mi-au dat nr. de inregistrare,nici eu nu stiam acest lucru la momentul depunerii plangerii.Am fost indrumata sa fac plangere la procuratura ,pentru ca la politie nu s-a rezolvat nimic.Care sunt pasii pe care trbuie sa-i urmez?
Cel mai recent răspuns: lu_1969 , utilizator 18:21, 30 Iunie 2012
in cazul unei plangeri penale, dupa ce se inregistreaza la politie, aceasta se inregistreaza apoi de politie la parchetul sub a carui coordonare isi desfasoara activitatea penala.
Cat timp a trecut de la inaintarea plangerii? Cel mai bine ar fi sa mergeti la unitatea de politie unde ati depus plangerea si sa solicitati nr, de inregistrare al acesteia.
a trecut o luna jumatate .E tarziu?
nu e tarziu, mergeti la acea unitate de politie si solicitati nr. de inregistrare si detalii despre cercetarile ce se efectueaza in aceasta.
multumesc pentru sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune horia2010 horia2010 vreau sa initiez o actiune in instanta pentru inselaciune ma adresez cu o cerere tribunalului (judecatoriei) sau trebuie sa fac o plangere la procuratura sau ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare plangere penala facuta la parchet cata_scheau cata_scheau Buna ziua, Am depus o plangere penala la Parchetul Sibiu, impotriva unor persoane care se ocupa de administratia unui bloc tip ANL, fara a fi o asociatie, ... (vezi toată discuția)
Politistul nu imi da nr. de inregistrare. Tarzan2012 Tarzan2012 Am mers sa depun o cerere si o plangere penala la postul de politie. Plangerea si cererea am facut-o in doua exemplare (una pt. a ramane la politie, una pt ... (vezi toată discuția)