avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de rezervare- recuperare avans
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de rezervare- recuperare avans

Buna seara!
Am nevoie de sfatul dvs.
Am incheiat un contract de rezervare pentru cumpararea unui apartament, pentru care am achitat un avans in anul 2008. Mai am dreptul sa actionez in judecata pentru recuperarea banilor daca au trecut mai mult de 3 ani, avand in vedere ca nici pana acum nu s-a incheiat contractul de vanzare cumparare si nici nu vor sa-mi returneze bani????
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:22, 1 Iulie 2012
Nu mai puteti cere in instanta recuperarea avansului achitat pt achizitionarea apartamentului.
Legea sanctioneaza atitudinea dvs pasiva, in cazul dvs intervenind prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract? tiho2011 tiho2011 buna ziua , in ianuarie 2008 am contractat un apartament care era la stadiu de proiect printr-o promisiune bilaterala de vanzare cumparare , termenul de ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala program prima casa Bobo1977 Bobo1977 Buna ziua, Vreau sa cumpar un apartament de la un dezvoltator prin programul Prima Casa pentru care in data de 07.11.2015 am achitat suma de 4000 lei pentru ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare LoredanaP LoredanaP Buna ziua, Vreau sa cumpar o garsoniera intr-un imobil nou. Imobilul are termen de finalizare pe data de 15 septembrie 2011, iar avansul cerut este de 1500 ... (vezi toată discuția)