avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesionare un teren agricol de la o primarie comunala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesionare un teren agricol de la o primarie comunala

Buna,
As vrea sa imi spuneti care sant pasi si cum e mai avantajos pentru mine sa concesionez un teren agricol de la o primarie dintr o comuna!
Sa ma intabulez in comuna?
Pe persoana fizica sau juridica sau sa fac o asociatie?
Pe cati ani se poate concesiona ,maxim,minim?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Patryc Popa , Consultant resurse umane 00:02, 3 Iulie 2012
Terenul agricol se arendeaza, nu se concesioneaza, pentru maxim 5 ani/contract, cu posibilitate de prelungire. Arendarea se face catre asociatie agricola/agent economic cu obiect de activitate agricultura. Avand in vedere faptul ca vorbim de un bun din domeniul privat, ar trebui sa se organizeze si o licitatie.
Multumesc
Dar dacă vreau sa pun niște nuci care dau roade in 10 ani ce e de făcut ?
Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma mut de la oras la tara heiheihei heiheihei impreuna cu sotul meu am decis sa ne mutam la tara , drept care am cumparat o casuta demolabila (imposibil de locuit la momentul actual) in Campia Romana ... (vezi toată discuția)
Concesiune pasune sultan gina sultan gina Buna ziua, Un teren aflat in proprietate privata a comunei cu categorie de folosinta \"pasune\", poate fi concesionat oricarei persoane care se inscrie la ... (vezi toată discuția)
Ma poate "lumina" cineva? bettyna bettyna Buna seara, Avem urmatoarea speta: un teren ce are mai multi mostenitori. Nici un mostenitor nu a cerut vreme de 10 ani iesirea din indiviziune. Dupa acesti ... (vezi toată discuția)