Am infiintat de curand un SRL-D si am intrebat la Adm.financiara ce sa depun si mi-a zis 010 si 100 si sa angajez 2 persoane in 60 de zile deoarece sunt trecuta la microintreprindere.
Atunci am specificat ca noi nu o sa avem activitate in urmatoarele luni si nu avem nevoie de angajati. Si a zis ca daca depun 010 se modifica si nu mai e nevoie.
Ma lamuriti si pe mine va rog, eu stiu ca 010 este sa te inregistrezi in scopul de plata de tva sau sa te scoti de la plata tva, dar ce legatura are cu personalul? Daca ma bag ca platitor de tva se modifica statutul, adica nu o sa mai fiu microintreprindere? Sau cum e ca eu chiar nu mai inteleg.
Am mai revenit cu o intrebari. Si va rog din suflet sa ma ajutati.#-o
Vreau sa completez declaratia 100, firma fiind infiintat de 2 saptamani, fara activitate si declaratia trebuie sa o depun pe 0. Dar in campul denumire creanta fiscala nu stiu ce trebuie sa selectez nici la I. Impozite si taxe care se platesc in contul unic si nici la II. Impozite si taxe care nu se platesc in contul unic ca sa pot scrie 0, ca nu ma lasa fara sa selectez nimic de acolo. Firma are CAEN 5610.
La II. sunt contributii salariale (nu aveti - nu selectati nimic)
Trebuie sa fi depus o cerere de mentiuni 010 de scoatere de la 3% (cu data infiintarii) si un 010 pentru trecerea la imp.profit (tot cu data infiintarii)
Ok multumesc mult.
si cererea de mentiune exista in format tipizat? Si unde scrie luarea in evidenta din ...trecem data infiintarii nu?
Inca o intrebare legata tot de declaratia 100, eu nu am semnatura electronica se poate depune fara? Sau cum se face aceasta semnatura daca este obligatorie?
Va multumesc.
O zi buna
Declaratia 100
anny24
Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)