avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vanzare cumparare

buna ziua am un act de vanzare cumpararela o casa in care am o clauza in care se specifica ca cat traiesc au obligatia de plata a cheltuielilor de intretinere si energie electrica fiind in sarcina lorlpe toata durata uzufructului' cumparatoarea intra de fapt si de drep in stapanire dupa decesul lor .VAa rog sa_mi spuneti de ce la eliberare de buletin a ficei mele mi sa cerut semnatura lor.Ce inseamna noi rezervandu-ne dreptul de uzufruct viager asupra imobilelor pe care le-am vandut

'.
Cel mai recent răspuns: floricicapetre , utilizator 07:11, 2 Iulie 2012
Dreptul de uzufruct asupra imobilului inseamna dreptul de a folosi imobilul, inclusiv de a primi pe cineva in spatiu....Nu am inteles din descrierea dvs. daca sunteti vanzatoare, cumparatoare, beneficiara dreptului de uzufruct... va rog sa detaliati...
cumparatoare am facut acte de vanzare intre mine si parinti situatia sa shimbat putin vreau sa ma mut cu gazda si mi-a zis sa-i dau actelece poate face .eu nu ii dau afara din casa pe ei, plec eu cu ga

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire ghita2017 ghita2017 buna ziua! am si eu o intrebare,parinti mei parintii mei au lasat mostenire o casa ficei mele cu act de vanzare cumparare si scrie ca \"acum la autentificarea ... (vezi toată discuția)
Referitor la dreptul de compensare gaze si energie electrica. ... Georgia55 Georgia55 Referitor la dreptul de compensare gaze si energie electrica. Fiul meu detine doua apartamente, unul fiind trecut pe numele lui cu contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu uzufruct viager cristina09_aaa cristina09_aaa se poate vinde un apartament cu uzufruct viager? in ce conditii? (vezi toată discuția)