avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Invitatie pentru straini
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Invitatie pentru straini

Buna ziua...as dorii sa fac si eu o invitatie unei persoane din Africa . Nu am mai facut niciodata asa ceva si nu stiu de unde sa incep ,ce este necesar etc. Am tot citit pe diverse forumuri insa prefer sa pun aceasta intrebare cuiva care intradevar a trecut de curand prin asa ceva si se pricepe cu adevarat .
Deci invitatie pentru obtinerea vizei de intrare in Romania ,viza de scurta sedere ,pana la 90 de zile .
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 16:53, 1 Iulie 2012
Din ce tara din Africa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza si casatorie cu cetatean pakistanez nellyca nellyca se poate ca printr-o invitatie ,eu fiind romanca,el pakistanez,sa poata obtine viza de intrare in tara ca apoi sa ne putem casatorii aici si sa ramana cu mine ... (vezi toată discuția)
Sunt din republica moldova, cum pot să stau în românia mai mult de 90 de zile? Lazlow Lazlow Sunt cetățean al Republicii Moldova. Am intrat în România cu pașaportul. Am fost informat că am drept de ședere pentru 90 zile într-o perioadă de 180 ... (vezi toată discuția)
Invitatie andreeanist andreeanist Prietenul meu e din Pakistan, dar e stabilit in Anglia de 5 ani. Lucreaza acolo cu acte in regula. As vrea sa stiu EXACT ce acte imi sunt necesare ptr a-i ... (vezi toată discuția)