avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Infiintare SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Infiintare SRL

Buna ziua,
am o intrebare, va rog

Fiind in concediu de crestere a copilului pot infiinta un SRL cu doi asociati si doi administratori ai societatii?Imi va afecta aceasta indemnizatia de crestere a copilului?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 18:03, 1 Iulie 2012
In cazul in care realizati venituri in acesta perioada dreptul la indemnizatie se suspenda. Puteti infiinta SRL fara a modifica dreptul la indemnizatie daca nu aveti o activitate remunerata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere copil si statutul de asociat unic/administrator DanielaMocanu83 DanielaMocanu83 Buna ziua. Ma aflu in concediu prenatal urmand ca in octombrie 2016 sa intru in CCC. Intrebarea este urmatoare: daca infiintez, pana la intrarea in CCC, un ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl in timpul concediului de cresterea copilului DanaMaria16 DanaMaria16 Sunt in concediul de cresterea copilului si doresc sa deschid un SRL . Se poate? Pot fi si administrator? Pot avea activitate pe SRL fara sa imi pierd ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie crestere copil Mariii Mariii Am o societate in care sunt si administrator (singur) si asociat unic. Societatea nu are angajati. Administratorul nu este remunerat de catre societate, nu ... (vezi toată discuția)