avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reincadrare dupa promovare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reincadrare dupa promovare

Am fost angajat in anul 2008 pe functia contractuala referent IA,in 2010 am luat licenta in adm.publica,dupa multe tam-tamuri am fost trecut pe functia contractuala in statul de functii,,inspector de specialitate gradul II,gradatia 3,clasa 30 ,nu sunt lamurit cu clasa 30 si sa dispus un salariu de 1007 lei,asta la data de 01.01.2011,intre timp am trecut la gradatia 4(vechimea peste 15 ani).Poate cineva sa sa-mi spuna daca e corecta incadrarea mai ales clasa 30.(lucrez in adm.pub.)
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 10:17, 2 Iulie 2012
Clasa 30 este, deocamdata, apa de ploaie, caci oricum nu se aplica. Conform legii 284/2010, inspector de specialitate (contractual) grad II are clasa de salarizare 26, la care trebuie sa se adauge 8 clase de salarizare (corespunzatoare gradatiei 4 de vechime). Totalul final de clase de salarizare este de 34, nu 30.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare incadrare in grad functionar public anamaria_lorincz anamaria_lorincz Sunt functionar public incadrat ca inspector clasa I, gradul profesional asistent, gradatia 4. As dori sa stiu care este clasa de salarizare si coeficientul ... (vezi toată discuția)
Numar clase salarizare conform legii 284 margaret17 margaret17 sunt functionar public cu o vechime in munca de 19 ani ( primarie oras), 18 ani referent de specialitate, de 1 an inspector de specialitate, cate clase de ... (vezi toată discuția)
Incadrarea este corecta? remuss remuss Am terminat studii superioare anul trecut ciclul I Bologna ,lucrez in adm.publica si la transformarea postului am primit referent de specialitate cl.II.Din ce ... (vezi toată discuția)