avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere suspendat

Buna ziua.
Aseara am fost oprit de un echipaj de politie pe motivul ca am trecut pe culoarea rosie cand eu am trecut pe culoarea galbena. Ce ar trebui sa fac sa-mi recuperez permisul, avand in vedere ca am avut si pe cineva in masina si ce sanse am ? Politistul spunea ca era cam la 50m de mine(semafor) si ca ar fi vazut ca am trecut pe culoarea rosie.
Multumesc.
Puteti contesta PV in termen de 15 zile,si sa-l indicati ca martor la eveniment pe persoana din masina.Aveti astfel posibilitatea sa va recuperati permisul si eventual printr-o aparare buna sa si castigati contestatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat andreiberbecar andreiberbecar Buna ziua! Aseara am fost oprit de un echipaj al Politiei rutiere, in vederea suspendarii permisului de conducere pentru trecere pe culoare rosie. In ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru trecere pe culoarea rosie a semaforului khristian23 khristian23 ieri noaptea mi-a fost retinut permisul pentru trecerea pe culoarea rosie a semaforului- acesta fiind motivul , nu si faptul... practic eu am trecut la ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis trecere pe rosu vsergiu vsergiu Buna ziua Tocmai mi-a fost suspendat carnetul pt. 30 de zile datorita trecerii pe culoarea rosie, desi eu trecusem pe galben. Intrebarile pe care le am ... (vezi toată discuția)