avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Buna ziua!

Aseara am fost oprit de un echipaj al Politiei rutiere, in vederea suspendarii permisului de conducere pentru trecere pe culoare rosie.
In momentul in care am trecut eu, semaforul era pe culoare "GALBENA", sunt foarte sigur de asta, mai avand inca doua persoane in masina care sustin acelasi lucru.
In momentul opririi, agentul de politie mi-a retinut permisul, sustinand ca semaforul era rosu.
Am cerut martori, insa a refuzat, sustinand ca nu are nevoie de martori pentru asa ceva. Din cate stiu eu, e nevoie de cel putin un martor care sa sustina ca intradevar am trecut pe culoarea rosie.
O sa depun contestatie, ce sanse as avea si cum ar fi mai indicat sa procedez?

Multumesc!
Depuneti plangere impotriva PV de contraventie si indicati ca martori persoanele de la dvs din masina.
Agentul nu trebuie sa aiba martor pentru confirmarea situatiei de fapt, ati inteles dvs gresit, daca nu semnati PV trebuia sa aiba un martor, care sa confirme aceasta imprejurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat mboncalo mboncalo Buna ziua. Aseara am fost oprit de un echipaj de politie pe motivul ca am trecut pe culoarea rosie cand eu am trecut pe culoarea galbena. Ce ar trebui sa fac ... (vezi toată discuția)
Anulare pv ShoguNu ShoguNu buna ziua, de curand am reusit sa raman fara permis pe motiv ca am trecut pe rosu...ma deplasam pe Stefan cel Mare de la Piata Victoriei spre Obor, in dreptul ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere geobotosani geobotosani Cu respect! Am si eu o mica problema.Cine cunoaste suceava si este sofer stie de intersectia dintre soseaua BurdujenI cu Uniri in sens giratoriu ,acolo este ... (vezi toată discuția)