avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dupa cat tim de lucru in germania primesti drept de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dupa cat tim de lucru in germania primesti drept de lucru

buna.daca ma poate ajuta cineva sa ma lamureasca cu privire la dreptul de lucru in germania.lucrez la o firma de un an si un pic cu contract.as vrea sa plec de la aceasta firma ca nu plateste prea bine dar am auzit ca daca plec nu am drept de lucru!!!e adevarat???unde as putea sa ma interesez pentru acel (arbeiterlaubnis) se spune parca.va multumesc.

Alte discuții în legătură

Loc de munca nou raluca raileanu raluca raileanu Buna ziua. As vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva cu privire la urmatorul fapt. Sunt in concediu de maternitate si mai am de stat acasa pana in ianuarie. ... (vezi toată discuția)
Figurez la itm ca angajat la sc x, dar lucrez la alta sc Salutare tuturor membrilor acestui forum. Problema mea este legata de un contract individual de munca. Anul trecut, am lucrat din mai pana in iulie la o ... (vezi toată discuția)
Plasarea fortei de munca in strainatate catargiutudor catargiutudor Buna ziua, As vrea sa stiu si as fi foarte fericit daca m-ati putea lamuri cu un lucru. Societatile cu obiect de activitate Selectarea si plasare fortei de ... (vezi toată discuția)