avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrarea in munca prin hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrarea in munca prin hotarare judecatoreasca

Va rog sa-mi spuneti daca un salariat incadrat in munca in urma unei hotarari judecatoresti mai poate fi concediat pe acelasi motiv, respectiv reorganizare, restringerea activitatii..etc Hotararea spune ca trebuie sa fie angajat pe acelasi post. Poate sa fie mutat in alt serviciu si ulterior concediat din nou '?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 2 Iulie 2012
1. Daca ati castigat procesul inseamna ca angajatorul nu a respectat procedura legala si de aceea a pierdut procesul.

2. Va poate concedia din nou, pe acelasi motiv de desfiintare post, dar de data asta va respecta procedura legala.

3. Daca dvs. sunteti de acord va poate oferi si un alt loc de munca.
@ okidoki0809

1. Reintegrarea se va face pe postul detinut anterior concedierii...

2. Modificarea locului de munca se face prin act aditional la c.i.m., dar dupa emiterea deciziei de reintegrare.

3. Dupa reintegrare, salariatul paote fi concediat in conditiile prevazute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare salariat acuta acuta Buna ziua.Va prezint urmatorul caz la care va rog sa ma ajutati:Am avut o concediere individuala in anul 2009 si in urma unui recurs datorita unor vicii de ... (vezi toată discuția)
Repunere in drepturi maria_2012 maria_2012 Buna ziua. In urma unei sentinte definitive, in care se stipuleaza ca postul meu nu a fost desfiintat,si se dipune repunerea in drepturile avute anterior ... (vezi toată discuția)
Post temporar reinfiintat alinedelea alinedelea Exista in practica instantelor acceptata ca legala expresia [i]Reinfiintarea temporara a unui post numai pentru punerea in executare a hotararii ... (vezi toată discuția)