avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Referitor la sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Referitor la sulta

Sotia in viata a tatalui meu (decedat) trebuie sa mi dea mie (fata decedatului) si fratelui meu (frati buni dupa mama si tata) sulta (bani) dupa decesul tatalui nostru. La Notariatul unde s-a facut Certificatul de Mostenitor, pentru fiecare parte, am vorbit astazi si mi s-au spus urmatoarele: pentru aceasta sulta , noi toti membrii (sotia si cei 4 copii) trebuie sa mai platim 350 lei plus 70 lei.De ce?Doar sa se faca o hartie ca sotia tatalui mi a dat banii, iar eu semne?Pentru ce se plateste, deoarece noi am platit 500 de lei toate Certificatele pentru mostenitori,iar acum fiecare din noi trebuie sa plateasca aceasta imensa suma de 350+70.
Cel mai recent răspuns: popescuelena77 , utilizator 08:12, 4 Iulie 2012
Suma nu este imensa si probabil constituie onorariul de autentificare a acordului si ridicarea sarcinii din cartea funciara.
Va multumesc pentru raspuns.O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire-mostenitor Aurelia Butiurca Aurelia Butiurca In anul 2010, luna septembrie, am facut succesiunea dupa decesul tatalui meu. La masa succesorala am fost eu (in calitate de fiica), fratele meu si mama. ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa sucesiune Elyza24 Elyza24 Tatal meu si-a intretinut parintii, pe bunicii mei, fara sa fi semnat un act sau ceva si a fost alaturi de ei cat au trait, casa in care au locuit ei fiind ... (vezi toată discuția)
Sfert loc veci nedeclarat la succesiune. cameliaandreescu cameliaandreescu Buna ziua, Este vorba de un loc de veci (2 morminte) care initial au apartinut bunicului si celor 2 frati ai lui. Unul din fratii bunicului a murit in ... (vezi toată discuția)