avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... spatiu inchiriat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

spatiu inchiriat

sunt o societate comerciala si am inchiriat unei alte societati un spatiu,pentru care primesc chirie in baza unui contract.As dori sa intreb daca pot sa refacturez platile la utilitati,daca este legal si corect sa fac facturi pentru energie,apa,canal.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:24, 7 Iulie 2012
Refacturati utilitatile in baza contractului de inchiriere.

Lucian Huzum a scris:
Ca sa puteti inchiria trebuie sa fiti autorizati sa desfasurati activitatea 6820 - inchirierea si subinchierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate. Este necesar sa aveti aceasta activitate autorizata pentru veti obtine venituri din inchiriere.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria poate sa ne refactureze energia electrica de la locatia inchiriata? OlimpiaAlb OlimpiaAlb Buna ziua, Intreb in numele unei societati comerciale , daca exista o baza legala prin care o Primarie nu poate refactura utilitatile de la o locatie pe care ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma: inregistrarea facturilor de utilitati daca spatiul este inchiriat ElenaComanescu ElenaComanescu Buna sera, Am si eu rugamintea sa imi spuneti cum se procedeaza cu facturile de utilitati daca noi am inchiriat un spatiu cu contract si facturile de ... (vezi toată discuția)
Factura utilitati coltex coltex Buna ziua! Tin contabilitatea la o firma si am o nelamurire vizavi de o factura la utilitati: Adm. vrea sa factureze prestari servicii pentru utiliati mai ... (vezi toată discuția)