avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se executa bunuri grevate de sarcini
Discuție deschisă în Executare silită

Se executa bunuri grevate de sarcini

Buna ziua
Fiscul vinde la licitatie un apartament, al unei firme debitoare. Pretul de incepere al licitatiei este deocamdata pretul pietei, deci nu e vre-un chilipir, dar ar putea fi daca nu se vinde la prima licitatie.

In publicatia de vanzare scrie ca "Bunurile imobile sunt grevate de urmatoarele sarcini :
- drept de ipoteca in favoarea ******Bank, somatie emisa de BEJ *****
- sechestru judiciar in fav. ******
- somatie imobiliara emisa de *******,
- somatie imobiliara in favoarea ******,
- drept de ipoteca in favoarea Banca *******
- somatie emisa de *******,
- drept de ipoteca in favoarea *****BANK,
- drept de ipoteca in favoarea ******,
- drept de ipoteca in favoarea Primariei ******,
- somatie de plata executor bancar *******.

Intrebarea mea este urmatoarea: Daca particip la licitatie si cumpar apartamentul, cu ce ma afecteaza aceste grevari de sarcini ale bunului?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ady80 , utilizator 09:45, 3 Iulie 2012
Cu nimic. Dvs ve-ti plati pretul din care urmeaza sa se indestuleze creditorii. Cand ve-ti fi declarat adjudecatar apartamentul va fi liber de sarcini.
Totusi de ce sunt mentionate cele 10 ipoteci/somatii, daca nu ma afecteaza cu nimic? Va trebui cumva sa platesc eu pentru radierea acestor ipoteci? Daca da, cam cat costa si cat dureaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie publica imobil - imobil grevat de sarcini Inglourious Inglourious Buna ziua, Intentionez sa particip la o licitatie publica a unui imobil in Iasi. Am citit publicatia de vanzare insa am cateva nelamuriri, textul spunand ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare Ofof Ofof Buna ziua... In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)
Licitatie imobil bauww bauww Doresc sa achizitionez un imobil prin licitatie insa in publicatia de vanzare sunt specificate urmatoarele: Imobilul este grevat de urmatoarele ... (vezi toată discuția)