avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitatie imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Licitatie imobil

Doresc sa achizitionez un imobil prin licitatie insa in publicatia de vanzare sunt specificate urmatoarele: Imobilul este grevat de urmatoarele sarcini:
-drept de folosinta pe durata existentei constructiei asupra a 23 mp teren
-ipoteca de rang I
-contract de garantie imobiliara nr...
-ipoteca de rang II
-contract de garantie imobiliara nr ...
-ipoteca de rang III
-somatie nr FN din dos exec .... emis de BEJ
Ce inseamna mai exact toate aceste informatii? Mai ales dreptul de folosinta?
Din cate stiu ipotecile se radiaza dupa adjudecarea imobilului, dar e valabil pentru toate tipurile de ipoteci I-III. Se radiaza si celelalte sarcini, inclusiv dreptul de folosinta?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:43, 17 Februarie 2022
dreptul de folosinta se incheie la decesul titularului acestui drept sau daca acesta renunta formal la el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie publica imobil - imobil grevat de sarcini Inglourious Inglourious Buna ziua, Intentionez sa particip la o licitatie publica a unui imobil in Iasi. Am citit publicatia de vanzare insa am cateva nelamuriri, textul spunand ... (vezi toată discuția)
Se executa bunuri grevate de sarcini ady80 ady80 Buna ziua Fiscul vinde la licitatie un apartament, al unei firme debitoare. Pretul de incepere al licitatiei este deocamdata pretul pietei, deci nu e vre-un ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare Ofof Ofof Buna ziua... In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)