Gabriela18_06_1985 
	    	Utilizator

Gabriela18_06_1985 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Remes	                   

Buna ziua, am contractat impreuna cu viitoarea sotie un credit prima casa in care ea este titularul de cont si eu coplatitorul. Am achizitionat un apartament ... (vezi toată discuția)
	                    Remes	                   

Buna ziua, am contractat impreuna cu viitoarea sotie un credit prima casa in care ea este titularul de cont si eu coplatitorul. Am achizitionat un apartament ... (vezi toată discuția)

Ancuta.Grosu	                   

Bună ziua,
Intenționez sa divorțez de soțul meu. Avem 2 copii care locuiesc și vor locui în Anglia cu mine. 
Împreună cu soțul meu avem luat un ... (vezi toată discuția)
	                    Ancuta.Grosu	                   

Bună ziua,
Intenționez sa divorțez de soțul meu. Avem 2 copii care locuiesc și vor locui în Anglia cu mine. 
Împreună cu soțul meu avem luat un ... (vezi toată discuția)

gabriela_munteanu	                   

Buna ziua. Daca o persoana a achizitionat impreuna cu sotul un apartament in anul 2009 prin programul prima casa iar anul acesta au divortat, care sunt sansele ... (vezi toată discuția)
	                    gabriela_munteanu	                   

Buna ziua. Daca o persoana a achizitionat impreuna cu sotul un apartament in anul 2009 prin programul prima casa iar anul acesta au divortat, care sunt sansele ... (vezi toată discuția)