avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... permisul de conducere?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

permisul de conducere?

Buna seara.

Daca adresa de pe permisul de conducere difera de cea de pe CI poate atrage sanctiuni ?sau mai bine zis in momentul schimbarii cartii de identitate sunt obligat sa schimb si permisul?
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 21:37, 2 Iulie 2012
Da, asa ar trebui. Pe noul permis de conducere nu mai figureaza rubrica "domiciliu".
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2012
Francisc Gerber, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare adresa, schimbare acte marian_coanda marian_coanda Buna seara, Daca imi schimb adresa trebuie sa schimb toate actele(permis conducere, talon auto,CI....) , in conditiile in care vechea locuinta(se afla in ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului conducatorului auto Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Stiu ca in permisul auto nu este trecut domiciliul posesorului. Totusi, se pare ca institutia in cauza trebuie anuntata in cazul schimbarii ... (vezi toată discuția)
Schimbare talon auto la schimbare domiciliu mirceaione mirceaione Am o nelamurire in legatura cu schimbarea certificatului de inmatriculare in cazul schimbarii domiciliului in alta localitate din acelasi judet.Sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)