Buna seara,
Daca imi schimb adresa trebuie sa schimb toate actele(permis conducere, talon auto,CI....) , in conditiile in care vechea locuinta(se afla in acelasi judet cu noua locuinta) ramane tot in proprietatea sotiei?
In aceste conditii pot inregistra copilul pe care-l va aduce barza la noul domiciliu, fara ca eu sa nu-mi schimb adresa si actele si sotia sa-si schimbe actele pe noul domiciliu?
In situatia schimbarii domiciliului,este necesar sa solicitati eliberarea de CI si permis de conducere
Care este motivatia pentru care acceptati ca sotia sa schimbe documentele pe noua adresa dar dvs nu ?
Da, dvs. puteti avea un domiciliu, iar sotia si copilul ,,pe care il va aduce barza,, un alt domiciliu. Important este ca bebele sa locuiasca cu unul dintre parinti.
Da, dvs. puteti avea un domiciliu, iar sotia si copilul ,,pe care il va aduce barza,, un alt domiciliu. Important este ca bebele sa locuiasca cu unul dintre parinti.
Multumesc!
Dosarul de concediu de cresterea copilului unde il depun la noul domicliu al mamei ca ea va fi beneficiara?
Da, e de preferabil ca mai intai sotia sa-si schimbe domiciliul dupa care sa depuneti actele pentru obtinerea banilor. Astfel veti putea primii bani acolo unde locuiti efectiv, adica unde locuieste efectiv sotia si copilul. Desigur aveti posibilitatea de a deschide un cont in care sa va fie virati banii, ori sa depuneti dosarul, pe adresa veche, dupa care in momentul schimbarii domiciliului sa solicitati pe baza unei cereri si a actelor doveditoare a vi se opera mentiunea de schimbare a domiciliului si in dosarul de crestere, doar ca aceasta procedura dureaza pana la 3 luni.