buna seara,doresc sa divortez,sotia a avut un apartament cumparat inainte de casatorie si vandut in timpul casatoriei iar banii sau cheltuit si acum la divort doreste sa ii dau jumatate din valoarea apartamentului,cum se imparte masina care este pe numele meu,cum se impart datoriile la banca care sunt pe numele sotiei,detin o firma iar tot profitul este cheltuit,poate sa mai ceara sotia bani din firma daca ei nu exista?va rog sa ma ajutati
sotia doreste sa imi ceara jumatate din banii care au fost obtinuti si cheltuiti de pe apartamentul ei,este posibil? mai doreste o suma de bani din firma desi tot profitul este cheltuit,poate cere??? inca o intrebare mai delicata,noi suntem casatoriti in Irlanda iar casatoria a fost mai mult din necesitatea sotiei (schimbarea numelui)de a scapa de politia de acolo pentru ca era cautata pentru inselaciune,furt,fals etc a fost arestata si a inceput procesul iar la prima infatisare am platit cautiunea pentru putea fi judecata in libertate si a sta in arest la domiciliu (semna la politie in fiecare zi si nu avea voie sa plece din Dublin),noi am fugit din Irlanda iar sotia probabil ca este cautata,intrebare-eu pot fi complice??? va rog sa ma ajutati,am uitat sa precizez ca toate inselaciunile etc ale sotiei au fost facute inainte de a ma cunoaste si a ne casatori.va multumesc anticipat
am uitat sa precizez ca sotia anul trecut a facut investigatii pentru a vedea daca este sau nu urmarita,concluzia a fost ca este urmarita dupa indelungi investigatii,va rog din inima sa imi spuneti daca eu pot fi sau nu complice in situatia prezentata si daca pot calatorii in Europa,va multumesc din inima si astept raspunsurile D-tra
nu va poate cere banii cheltuiti, adica va poate cere dar nu cred ca va avea succes, se presupune ca i-ati cheltuit la comun.
Daca sunteti asociati la firma sau ati infiintat-o in timpul mariajului, are parte din dividende- daca e cazul si la partile sociale.
Calatoriti linistit ca nu sunteti socotit complica doar ca v-ati casatorit.
Divort, partaj
Adycristina
Cum se impart bunurile daca un barbat s-a casatorit cu o tipa care dupa ce i-a stricat casnicia desi avea un copil l-a facut sa-i treaca apartamentul pe nume ... (vezi toată discuția)