avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotul raspunde pentru datoriile sotiei?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotul raspunde pentru datoriile sotiei?

Urmeaza sa ma casatoresc , am unele bunuri , viitoarea mea sotie are o firma activa. Daca viitoarea sotie are datorii sau ar face datorii dupa casatorie pot fi si eu obligat sa platesc o parte din ele ?
Va multumesc ,
Cel mai recent răspuns: mirel11 , utilizator 20:02, 5 Iulie 2012
in aceaiasi situatie sunt si eu si se pare ca da in cazul divortului tot ce a fost dobandit/cheltuit in timpul casatoriei se imparte la 2 daca se justifica cum au fost cheltuiti banii,firma este ca o persoana distincata dar daca sotia spune ca a bagat firma in datorii sau a cheltuit profitul impreuna cu D-tra sunteti bun de plata.........nu stiu cat de mult v-am ajutat dar pot sa spun concret cam in 30-45 de zile cand o sa inchei peopriul divort......o zi placuta si cascati bine ochii
Cristi, iti multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea bunurilor si datoriilor cristi-1201 cristi-1201 buna seara,doresc sa divortez,sotia a avut un apartament cumparat inainte de casatorie si vandut in timpul casatoriei iar banii sau cheltuit si acum la divort ... (vezi toată discuția)
Mostenire chiliman chiliman sotia cu soacra au avut un ap inainte sa ne casatorim pe care l-au vindut in timpul casatoriei noastre bani i-am cheltuit eu si sotia infiintind 0 firma luind ... (vezi toată discuția)
Divort dupa 6 luni si partaj saaa saaa Buna ziua, Am si eu o mica problema poate ma ajuta cineva. Sunt casatorit de aproximativ 6 luni si din motive ce nu as dori sa le dezbat aici doresc sa ... (vezi toată discuția)