Va rog ajutati-ma cu o lamurire, mai exact: dupa 7 luni de cand am fost angajata, am dreptul la zile de odihna si cate anume? (mentionez ca m-am mutat la o alta firma si ca urmare a unor probleme personale as avea nevoie de cateva zile libere pe care firma evita sa mi le acorde fara a-mi da o explicatie clara).
Potrivit art. 145 alin. (2) din Codul muncii, durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste prin contractul individual de munca cu respectarea legii si a contractelor colective aplicabile, si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.
In acest , potrivit alin.1 al art.145 C.mun., durata minima a concediului de odihna anual este de 20 de zile lucratoare.
In speta, aveti 7 luni lucrate si daca in c.i.m. este prevazut 20 de zile lucratoare de CO atunci aveti dreptul la 12 zile lucratoare de CO (20 : 12 x 7).
Acordarea concediilor de odihna nu este conditionata de desfasurarea activitatii o anumita perioada de timp la un angajator.
Concedii odihna
creatza_70
Buna seara!
Cum trebuie procedat in legatira cu obligativitatea acordarii concediilor de odihna in cazul salariatilor angajati pe o perioada determinata de ... (vezi toată discuția)
Concediul
edwe69
de 1 an lucrez la un service,am o vechime de 12 ani in campul muncii iar acum a venit perioada concediilor. patronul spune ca ne da 7 zile lucratoare este ... (vezi toată discuția)