avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii

Va rog sa-mi spuneti ce se poate face pentru a intra in poseseia salariilor compensatorii cuvenite?
Situatia este urmatoarea: relatiile de munca cu angajatorul s-au incheiat(firma a fost inchisa).
Conform contractului colectiv de munca,. (prevazut si in documentul de incetare a relatiilor de munca) ,aveam dreptul la 5 salarii compensatorii. Am dat in judecata patronul, am castigat procesul dar nu s-a pus in aplicare hotararea. A trecut deja un an de la castigarea procesului. Cum se poate actiona in continuare? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:07, 3 Iulie 2012
Mergeti la un executor judecatoresc si solicitati punerea in executare a hot.jud. .... daca societatea a fost radiata, atunci nu mai aveti cum sa obtineti salariile compensatorii.
M-am adresat unui executor judecatoresc. Ce trebuie sa mai faca executorul?
Societatea a intrat in insolventa si executorul spune ca nu are pe ce sa puna poprire . Exista alte solutii? Multumesc
Daca a intrat in insolventa trebuia sa va inscrie la masa credala .... incercati sa luati legatura cu administratorul judiciar sau lichidatorul societatii sa vedeti daca sunteti inscrisa in tabelul creantelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sotul a actionat in instanta o firma pentru neplata ... iulia2015 iulia2015 Buna ziua. Sotul a actionat in instanta o firma pentru neplata drepturilor salariale si instanta i-a admis cererea si obliga parata sa plateasca drepturile ... (vezi toată discuția)
Validare poprire nramona nramona Buna ziua! Debitorul meu este angajat la o firma ce se afla in insolventa.In speta este fata administratorului si angajata in firma tatalui. Executorul ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma in litigiu de munca ContSters147303 ContSters147303 Buna seara, Daca o companie este in ligiu de munca cu un angajat, acesata poate fii inchisa, desfiintata? Si daca da, ce se intampla in cazul in care instanta ... (vezi toată discuția)