Buna ziua.Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare :
am o microintreprindere ,care urmeaza sa-si desfasoare activitatea.Ma intereseaza daca sunt obligata ca obiectele de inventar necesare desfasurarii activitatii sa le inregistrez pe firma,avand in vedere ca ele nu influenteaza impozitul pe venit.Ma refer aici la televizoare,mese si alte asemenea obiecte.
Multumesc mult.
Daca bunurile sunt achizitionate pe societate, adica din banii societatii, fac parte din patrimoniul societatii, deci trebuie inregistrate in evidentele contabile.
Multumesc mult pentru raspuns,dar sunt obligata sa le cumpar pe societate,sau ma pot folosi de ele fara sa fie in patrimoniu ?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Asociatie familiala
LIUTA
Buna seara!
imi poate spune cineva o asociatie familiala avand ca obiect comert cu imbracaminte cum completeaza Registrul inventar? in afara de Reg.jurnal mai ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.