avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... reprezentare in justitie - AVOCAT
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

reprezentare in justitie - AVOCAT

Cum comentati?

Am invocat lipsa calitatii de reprezentant datorita faptului ca imputernicirea avocatiala depusa nu este in concordanta cu cerintele UNBR si ce credeti...

<< ,, va fi respinsa exceptia lipsei calitatii de reprezentant a avocat al debitoarei, argumentata prin aceea ca imputernicirea avocatiala depusa nu este in concordanta cu cerintele impuse de hotararea nr 725/20.03.2010 a UNBR intrucat nerespectarea acestor dispozitii ar putea atrage, eventual, sanctionarea disciplinara a avocatului, dar nu poate afecta mandatul de reprezentare in justitie dat de debitoare">>

Alte discuții în legătură

Imputernicire avocatiala - lipsa calitatii de reprezentant? iuliamariana iuliamariana Va rog un sfat... Am pe rolul judecatoriei Ordonanta de plata OUG 119, debitorul si-a angajat avocat la termenul pe care l-am avut a depus intampinare si ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am avut o contestatie la executare respinsa in fond ... FloareaM FloareaM Buna seara. Am avut o contestatie la executare respinsa in fond anul acesta, nu am mai depus apel. Ca motiv de contestatie am invocat lipsa calitatii de ... (vezi toată discuția)
Semnatura fara imputernicire avocatiala cris_deo cris_deo buna seara . am si eu o intrebare: o actiune in judecata poate fi facuta si semnata in acelas timp de un avocat daca nu are imputernicire avocatiala de la o ... (vezi toată discuția)