avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Imputernicire avocatiala - lipsa calitatii de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Imputernicire avocatiala - lipsa calitatii de reprezentant?



Va rog un sfat...
Am pe rolul judecatoriei Ordonanta de plata OUG 119, debitorul si-a angajat avocat la termenul pe care l-am avut a depus intampinare si imputernicire avocationala.
Imputernicirea nu are numar si nu este trecut numarul de contract de asistenta juridica , la client este trecut ,, conform contract" nu are semnatura debitorului si nici stampila, pot sa cer instantei la termenul urmator ca imputernicirea nu respecta cerintele statului avocatilor sau nejustificarea calitatii de reprezentant.
Intampinatea este semnata ,,Pentru SC XXXX SRL" cu semnatura indiscifrabila si fara a fi stampilata, nu are trecut nume prenume, cine a redactat-o, este redactata la mana.

Va multumesc!
Puteti invoca lipsa calitatii de reprezentant datorita faptului ca imputernicirea avocatiala depusa nu este in concordanta cu cerintele UNBR. De anul trecut s-a adoptat o hotarare prin care s-a stabilit ca imputernicirea avocatiala trebuie sa aiba o serie si un numar care sunt inregsitrate in evidenta unbr. Imputernicirile care nu contin seria si numarul nu sunt valabile, si utilizarea unei astfel de imputerniciri constituie abatere disciplinara.
imi spuneti, va rog, numarul hotaririi UNBR?
VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare in justitie - avocat iuliamariana iuliamariana Cum comentati? Am invocat lipsa calitatii de reprezentant datorita faptului ca imputernicirea avocatiala depusa nu este in concordanta cu cerintele UNBR si ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata legala sau nu? ContSters344547 ContSters344547 Am primit o cerere de chemare in judecata pt rezolutiunea unui contract.Cererea nu e semnata de reclamant,doar de avocat Eu parat, nu am primit nici copie ... (vezi toată discuția)
Tipizat pentru împuterniciri avocațiale neconform Samulea Samulea Buna ziua! Am o intrebare care face referire direct la avocati de aceea sunt curios de ce raspunsuri voi primi. In statutul profesiei de avocat se face ... (vezi toată discuția)