avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiriasi rau platnici
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiriasi rau platnici

Buna ziua
Am inchiriat un apartament unor persoane, doua la numar: matusa si nepotul sau. Contractul la AF a fost facut cu nepotul. Insa matusa a locuit mai mult acolo, nepotul fiind in cea mai mare parte a timpului plecat din tara. As vrea sa stiu daca matusa poate fi facuta responsabila pentru intarzieri cu plata intretinerii, a chiriei, etc. Ea cand venea administratora sa ceara banii pentru intetinere se facea ca nu e acasa.
Si de cate ori o sunam dadea vina pe nepot. Mie logic mi se pare sa ii dea banii administratorei cand vine la usa si nu sa dea vina pe nepotul plecat.
Ce ziceti? Poate fi facuta responsabila? Imi mai datoreaza chiria pe o luna, ca s-au facut nevazuti si ea si nepotul.

Alte discuții în legătură

Semneaza sau nu presedintele pe acte la asociatie de locatari (anl)? ContSters69724 ContSters69724 Am si eu o nelamurire. O reclamatie facuta de o asociatie de locatari a unui bloc ANL, impotriva unui locatar, catre proprietarul blocului, se face doar cu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere anl cocochannel cocochannel Buna ziua! M-ar interesa foarte mult sa stiu cine si cum face calculul intretinerii la ANL-uri. Vreau sa va spun ca locuiesc intr-o garsoniera ANL,1 an an de ... (vezi toată discuția)
Salut, proprietarul casei a murit. acesta nu are familie, iar ... StephenATR StephenATR Salut, proprietarul casei a murit. Acesta nu are familie, iar posibilii mostenitori sunt vro 8 nepoti. Eu mai am pe contract 4 luni de stat, iar unul din ... (vezi toată discuția)