avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Model punere in intarziere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Model punere in intarziere

Buna ziua
Stau cu foaia alba de hartie in fata si nu stiu ce sa scriu. Are cineva din intamplare un model de punere in intarziere chirias (intretinere si chirie)?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: KarinaB , utilizator 15:06, 3 Iulie 2012
Dumneavostra trebuie sa ii trimiteti o notificare. Ca debitorul sa fie pus in intarziere, este necesar fie ca notificarea sa fie trimisa prin executor judecatoresc, fie sa il actionati in instanta.
OK. Multumesc pentru precizari. Am scris o notificare sper sa fie buna.
In mare, am scris ca trebuie sa isi achite restantele la intretinere si chiria, altfel il dau in judecata si el o sa suporte cheltuielile de judecata. E bine asa?
Vreau sa ma duc sa o pun la posta, si ma tem sa nu fi scris vreo prostie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere abc53 abc53 Sant proprietarul unui apartament pe care l-am inchiriat acum o luna ,chiriasii au schimbat iala fara sa ma anunte,nu raspund la telefon ,nici la ... (vezi toată discuția)
Chiriasul nu plateste chiria de doua luni Ionuti532 Ionuti532 Chiriasul nu plateste chiria de doua luni. Ce pot sa fac ca sal dau afara? Dupa cat timp si cum se procedeaza, si cat timp dureaza pana primesc apartamentul ... (vezi toată discuția)
Chirias care nu plateste intretinerea si chiria : solutie? draganrandrei draganrandrei Buna ziua, Am intocmit un contract de inchiriere pentru un imobil proprietate personala. Dupa trecerea iernii restantele la intretinere sunt mai mari de ... (vezi toată discuția)