avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire
Discuție deschisă în Executare silită

poprire

am ajuns in situatia in care mi s-a pus poprire pe venituri. avand 2 creditori (banci) stiu ca procentul de popriere, conform legii, este de 50%. Venitul meu este minim pe economie si am spre crestere si educare si un copil minor, mai exact de 4 ani. Exista temei legal prin care sa vireze angajatorul din venitul meu o suma mai mica decat cuantumul de 50% din venit? Executorul judecatoresc mi-a spus ca nu are cu ce sa ma ajute in sensul sa dau o suma mai mica. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:17, 3 Iulie 2012
puteti solicita in instanta reducerea acestui cuantum, aveti sanse mari sa o si obtineti. O veti face la Instanta de executare, cea care a admis incuviintarea executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu un sfat? ce pot face cu poprirea? robert1972 robert1972 lucrez cu carte de munca.....dar 1/3 din salariul net este oprit de executor......am incercat sa cer un angajament de plata mai mic....dar nu am gasit ... (vezi toată discuția)
O intrebare- poprire exu exu Buna ziua am si eu o intrebare am o popriere pe salar dar urmeaza sa dau pensie alimentare pentru fetita mea cat va fi poprirea totala la un salar minim pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o pensie de 1181 lei si 2 executari (pensia e sub ... ixarililiana ixarililiana Buna ziua, Am o pensie de 1181 lei si 2 executari (pensia e sub slariul minim ) Executorul a decis ca poprirea sa se faca in cota de 1/3 / 1/2conform art ... (vezi toată discuția)