avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA aprobat la rambursare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA aprobat la rambursare

Stie cineva daca exista pe vre-un site al Ministerului de Finante o optiune in care pot verifica perioada in care voi incasa in cont TVA-ul cerut si aprobat la rambursare ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 22:19, 3 Iulie 2012
da, aici:
[ link extern ]
Daca introduc datele in link-ul pe care l-ati postat, mi se spune faptul ca TVA-ul a fost aprobat la rambursare, in suma de ..... .
Dar eu as vrea sa stiu cand o sa-i incasez in cont, in termen de 30, 60 , 90 zile ?
Se face vreo programare a acestor viramente?
Multumesc.
dupa data de 7 iulie veti sti exact data.
cred ca va fi 29 iulie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua pascuaurelia pascuaurelia Va rog frumos in timpul dumneavoastra disponibil sa-mi spuneti cum sa-mi recuperez TVA-ul pe care l-am platit statului timp de 1 an fara ca eu sa incasez.SC ... (vezi toată discuția)
Rambursare tva ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea buna ziua. am cerut rambursare TVA pe suma 38.201 lei. Mi s-a acceptat suma 30.627 lei, suma de 7574 lei fiind respinsa de la rambursare. ce note contabile ar ... (vezi toată discuția)
Omfp pentru modificarea si completarea unor reglementari contabile ( omfp 3055) si ordin privind aspecte legate de depunerea situatiilor financiare - proiecte Magda Staicu Magda Staicu Pe site-ul mfinante a fost publicat Proiect de Ordin al ministrului finanţelor publice pentru modificarea şi completarea unor reglementări contabile, anexa ... (vezi toată discuția)