avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Salariu si pensie...?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Salariu si pensie...?

Buna ziua! Am o intrebare la care pana acum nu am gasit nici-un raspuns...de curand m-am angajat cu carte de munca dar datorita faptului ca imi continui studiile universitare beneficiez inca de pensie alimentara din partea tatalui meu...Intrebarea mea este daca as putea beneficia inca de pensie??deoarece tatal meu este deacord sa o primesc atata timp cat sunt la facultate...Cum ar trebui procedat, sa o sistez sau sa ramana atata timp cat tatal meu doreste? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2012
Cinthya, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cinthya , utilizator 23:45, 7 Iulie 2012
Daca tata e de acord sa va ajute, nu imi dau seama care ar fi problema. Va e teama ca vi cere inapoi ?
Da exact..tatal meu isi doreste sa am pensia atata timp cat sunt studenta dar teama mea era ca nu cumva alte organe ale statului sa considere ceva ilegal prin faptul ca sunt si salariata si cu pensie alimentara...exista oare ceva ilegal avand in vedere ca tatal meu e de acord cu primirea pensiei?
Pensia de intretinere va priveste doar pe dvs si pe tata, daca dansul e de acord sa va ajute, nimeni nu are ceva impotriva, e si legal si moral.
E important ca tata ca stie ca v-ati angajat
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie si salariu? Cinthya Cinthya Buna ziua! Am o intrebare la care pana acum nu am gasit nici-un raspuns...de curand m-am angajat cu carte de munca dar datorita faptului ca imi continui ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ca procent din veniturile totale iulianpopescu2000 iulianpopescu2000 Buna ziua! Va contactez in legatura cu o problema legata de o pensie alimentara. Sunt student, urmeaza sa trec in anul 2. Acum mai multi ani, parintii au ... (vezi toată discuția)
As dori si eu o informatie mai clara despre un subiect mai delicat georgian@ georgian@ sunt studenta in anul 2 la o facultate particulara la forma de invatamant fr si beneficiez de o pensie alimentara din partea unuia din parinti as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)