Buna ziua! Am o intrebare la care pana acum nu am gasit nici-un raspuns...de curand m-am angajat cu carte de munca dar datorita faptului ca imi continui studiile universitare beneficiez inca de pensie alimentara din partea tatalui meu...Intrebarea mea este daca as putea beneficia inca de pensie??deoarece tatal meu este deacord sa o primesc atata timp cat sunt la facultate...Cum ar trebui procedat, sa o sistez sau sa ramana atata timp cat tatal meu doreste? Va multumesc!
Da exact..tatal meu isi doreste sa am pensia atata timp cat sunt studenta dar teama mea era ca nu cumva alte organe ale statului sa considere ceva ilegal prin faptul ca sunt si salariata si cu pensie alimentara...exista oare ceva ilegal avand in vedere ca tatal meu e de acord cu primirea pensiei?
Pensia de intretinere va priveste doar pe dvs si pe tata, daca dansul e de acord sa va ajute, nimeni nu are ceva impotriva, e si legal si moral.
E important ca tata ca stie ca v-ati angajat
Pensie si salariu?
Cinthya
Buna ziua! Am o intrebare la care pana acum nu am gasit nici-un raspuns...de curand m-am angajat cu carte de munca dar datorita faptului ca imi continui ... (vezi toată discuția)