avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Marfa nescazuta din gestiune!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Marfa nescazuta din gestiune!

Am descoperit o factura din mai 2009 de vanzare marfa,dar care contabila nu a inregistrat factura si iesirea marfii din gestiune.Activitatea societatii a fost suspendata,iar cand am luat toate actele la verificat am dat de factura.Pot repara greseala acum?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:39, 4 Iulie 2012
Cat timp firma e in aceasta stare nu. Cand o veti reactiva sa faceti corectarile erorilor contabile (prin contul 1174) si fiscale (daca cumva va fi afectat rezultatul trecut in declaratia 101 de la momentul respectiv si pe la decontul de tva daca sunteti inregistrati ca platitori de tva).
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectare erori contabile birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua! Am o situatie foarte nasoala: am preluat in ianuarie 2009 contabilitatea unei firme de productie agricola; nu am verificat chiar toate ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unor facturi din 2006 tatiana1 tatiana1 Verificand soldurile impreuna cu un furnizor am constatat ca din evidentele noastre lipsesc doua facturi una marfa una ambalaj din 2006.La inventar nu am ... (vezi toată discuția)
Neplatitor tva emite facturi cu tva. DinuCristina DinuCristina Buna ziua Va rog respectuos sa ma ajutati in urmatoarea problema extrem de complicata . Ce trebuie facut pentru a indrepta greselile facute la o ... (vezi toată discuția)