avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ajutoor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ajutoor

sunt contabil la inceput de drum ,si va trebui sa tin contabilitatea primara pentru un minihotel ce ar trebui sa fac ,firma se va deschide acum este la inceput ,va rog sa ma ajutati ,ce acte trebuiesc intocmite.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 21:29, 8 Ianuarie 2009
Completare registrul de casa, intocmire receptii, bonuri de consum, jurnal cumparari, jurnal vinzari, raport de gestiune,op si foi de varsamint, diverse centralizatoare, stat de plata etc. Mult succes in activitate.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate primara durusoctavia durusoctavia Ce operatiuni sunt considerate operatiuni de contabilitate primara (pentru fisa postului ma intereseaza)? (vezi toată discuția)
Completare jurnal de incasari si plati florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere individuala, cu obiect de activitate comert cu amanuntul. Stiu ca este necesar sa completez jurnalul de incasari si plati, ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pas cu pas a unei if izabela 67 izabela 67 Bună ziua Vă rog să-mi explicati pas cu pas,cum se face contabilitatea unei IF,mai precis un bar. (vezi toată discuția)