avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie copil

Buna seara.In oct.2011 mi-a incetat contractul de munca la firma X,intrand direct in somaj,firma urmand a fi declarata insolventa.Pe luna oct am muncit doar 7 zile,continuand cu somajul,timp de 9 luni.Am ramas insarcinata,iar pe 22.06.2012 am nascut.M-am apucat deja de dosarul pt obtinerea indemnizatiei,am fost la Casa de Pensii pt stagiul de cotizare si am constatat ca lipsesc cele 7 zile lucrate in oct 2011.Am luat legatura cu ex contabila si am intrb ce s-a intamplat,de ce nu a fost depusa decl 112 aferenta lunii oct si mi-a raspuns ca lichidatorul probabil a uitat.Intrebarea mea este daca in aceste conditii mai pot lua indemnizatie,desi eu am prestat in oct,altfel nu mi se dadea somaj.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:59, 4 Iulie 2012
Luna octombrie va fi luata in calcul pentru acordartea indemnizatie de somaj deoarece sunt permise si fractiunile de luna iar dvs., in celelalte zile ale lui octombrie, ati fost in somaj iar aceasta perioada este eligibila pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil olivia27 olivia27 buna ziua,,,sunt insarcinata in 3 luni,,,,la sf luni mai2013 ar trebui sa nasc,,,dar marea mea problema este dak beneficiez de indemnizatia crestere copil de 2 ... (vezi toată discuția)