avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... oferta si contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

oferta si contractul de munca

Buna ziua,
Am o nelamurire in ceea ce priveste situatia de mai jos:
Eu la ora actuala lucrez la o companie din 2008 si intentionez sa plec la alt loc de munca . Eu doresc sa semnez contractul de munca cu firma la care intentionez sa plec odata cu depunerea demisie mele la firma actuala unde lucrez ( data inceperii raporturilor de munca cu viitoare companie sa fie exact cadn se termina si preavizul - asta pt. a avea continuitate) , fac acest lucru pt. a avea o siguranta in ceea ce apriveste oferta lor. In schimb compania la care vreau sa plec mi-au comunicat ca dupa 6 luni imi vor mari salarul. Eu vreau sa stiu cum pot obtine de la ei o garantie ca dupa 6 luni de zile imi vor mari salarul. Acest lucru poate fi stipulat in contractul initial, sau imi pot da ei, doar o oferta care nu imi ofera de fapt nici o siguranta ca acest lucru se va intampla dupa 6 luni. Cum pot sa obtin de la ei un document care are valoare legala , sau prin ce metoda pot sa obtin de la ei aceasta oferta - care sa-i oblige ca dupa 6 luni sa-si indeplineasca promisiunile? ( marirea de salariu) .
Va multumesc pt. ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 4 Iulie 2012
O solutie in acest fel, dupa ce ati semnat c.i.m., ar fi semnarea unui act aditional de majorare a salariului care sa-si produca efecte incepand cu data respectiva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare in legatura cu o situatie intalnita ... 3VIAL 3VIAL Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu o situatie intalnita la locul de munca. In luna septembrie anul curent am fost anuntati, tot departamentul, ca ... (vezi toată discuția)
Nu sunt platit conform contractului de munca ./ pot cere disponibilizare ? puma_09 puma_09 Buna, Lucrez la o companie privata SA , in domeniul vanzari export. Conform contractului semnat am un salar fix de 2000 RON pe cartea de munca insa eu sunt ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii vs. datorie la banca razar razar Buna ziua Va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi. La ora actuala lucrez in cadrul unei companii care a anuntat ca incepand de la 1 ianuarie vor ... (vezi toată discuția)