Buna ziua,
Am o nelamurire in ceea ce priveste situatia de mai jos:
Eu la ora actuala lucrez la o companie din 2008 si intentionez sa plec la alt loc de munca . Eu doresc sa semnez contractul de munca cu firma la care intentionez sa plec odata cu depunerea demisie mele la firma actuala unde lucrez ( data inceperii raporturilor de munca cu viitoare companie sa fie exact cadn se termina si preavizul - asta pt. a avea continuitate) , fac acest lucru pt. a avea o siguranta in ceea ce apriveste oferta lor. In schimb compania la care vreau sa plec mi-au comunicat ca dupa 6 luni imi vor mari salarul. Eu vreau sa stiu cum pot obtine de la ei o garantie ca dupa 6 luni de zile imi vor mari salarul. Acest lucru poate fi stipulat in contractul initial, sau imi pot da ei, doar o oferta care nu imi ofera de fapt nici o siguranta ca acest lucru se va intampla dupa 6 luni. Cum pot sa obtin de la ei un document care are valoare legala , sau prin ce metoda pot sa obtin de la ei aceasta oferta - care sa-i oblige ca dupa 6 luni sa-si indeplineasca promisiunile? ( marirea de salariu) .
Va multumesc pt. ajutor!
O solutie in acest fel, dupa ce ati semnat c.i.m., ar fi semnarea unui act aditional de majorare a salariului care sa-si produca efecte incepand cu data respectiva ...