avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Salarii compensatorii vs. datorie la banca
Discuție deschisă în Executare silită

Salarii compensatorii vs. datorie la banca

Buna ziua

Va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi. La ora actuala lucrez in cadrul unei companii care a anuntat ca incepand de la 1 ianuarie vor incepe sa faca disponibilizari, oferind celor disponibilizati 9 salarii de baza brute sub forma de salarii compensatorii. In paralel cu acest lucru compania a demarat un program de incetare voluntara a relatiilor de munca oferind pentru acest lucru 16 salarii de baza brute. Ca marea majoritate a romanilor am si eu un credit de nevoi personale la care sunt cu ratele la zi, dar ma tem ca daca as accepta oferta companiei prin care sa plec voluntar si sa mi se ofere 16 salarii, banca ar putea sa imi blocheze contul pentru recuperarea intregului credit. Spuneti-mi va rog, exista acest risc? Desi am ipoteca de rangul intai pe cont presupun ca atata timp cat nu am restante nu mi se poate bloca contul. Am dreptate?
Cu banii intentionez sa-mi deschid o mica afacere care sa-mi permita sa traiesc decent si sa pot sa-mi platesc in continuare ceditul. Nu intentionez sa nu-mi platesc creditul, dar daca baca mi-ar lua toti banii nu as mai avea datorii, dar nici o sursa de venit ceea ce pentru mine si familia mea ar fi un dezastru.
Cel mai recent răspuns: razar , utilizator 13:37, 8 Decembrie 2014
Nu exista riscul ca banii sa ii opreasca banca.
Multumesc mult pentru raspuns, m-am mai linistit. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire cu privire la overdraft MURSOI MIHAI MURSOI MIHAI Am cont de salariu deschis la o baca ,am overdraft cu descoperire de 3 salarii nete suma pe care am utilizat-o si am platit lunar suma minima de rambursat pe ... (vezi toată discuția)
Daca se poate? ianos ianos Va rog un sfat avizat.Daca incepe o banca executarea silita impotriva mea pentru credit neachitat poate sa-mi opreasca din banii pe care ii voi lua pentru ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale CORNEA CONSTANTIN CORNEA CONSTANTIN Buna ziua , problema mea este urmatoarea ,am cotractat un credit de nevoi personale la o baca RXXXX, cu o rata de 700 ron lunar, in februarie 2014 am ramas ... (vezi toată discuția)