avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligativitatea existentei la dosar a cazierului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligativitatea existentei la dosar a cazierului judiciar

buna ziua,

va rog ajutati-ma, cum sa conving un salariat(manager) sa aduca la dosar cazierul judiciar? spune ca nu scrie nicaieri clar (degeaba i-am mentionat HG 500/2011) a cautat legea si spune ca acolo nu spune asa ceva.

multumesc anticipat,
Ella
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
Ella_Gabriela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:45, 4 Iulie 2012
Cam greu sarcina aceasta de a convinge un salariat sa va aduca cazierul judiciar ... o solutie ar fi stabilirea in Reg.intern al societatii a actelor necesare pentru angajare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte angajare - manager general mgmslumy mgmslumy Buna ziua, As dorii sa stiu ce acte trebuie pentru angajare pe postul de manager general. Trebuie ceva acte de calificare? (vezi toată discuția)
Dosarul angajatului valant valant Buna ziua, care sunt actele pentru angajare si ce trebuie sa contina dosarul angajatului ? va multumesc (vezi toată discuția)
Acte angajare contract munca adidagger adidagger Buna ziua, Am si eu o intrebare.Doresc sa ma angajez part-time, totul e ok am sustinut interviul toate bune mi-au dat o lista cu actele ce trebuie aduse.Unele ... (vezi toată discuția)