avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general calcularea cm prenatal si de maternitate la PFI + ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

calcularea cm prenatal si de maternitate la PFI + angajare cu 2 ore

Buna ziua,
din 2009 sunt angajata la o firma cu contract de PFI, de anul acesta din martie, m-am angajat si la o firma cu contract de munca pt 2 ore. Am aflat de curand ca sunt insarcinata. Cum se calculeaza suma la concediul medical prenatal avand in vedere ca cei 0.85%, se platesc doar de catre firma cu care am contract de munca. Iar la calculul pentru concediul de maternitate ce venituri se iau in considerare? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Calcul salariu concediu prenatal n_constantin n_constantin Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu calcul salariului pt concediul prenatal. Am incercat sa inteleg singura de pe net, dar nu am reusit... Sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate pt pfi RamonaMV RamonaMV Buna-ziua! Sunt PFI (persoana fizica independenta) - Medic Independent din iunie 2014, inainte am fost salariata. Lucrez 8 ore pe zi la o clinica si am un ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal dupa concediu medical Ionnella Ionnella Buna ziua, In primul rand, Hristos a inviat! Paste fericit alaturi de cei dragi! As vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine in clarificarea unei ... (vezi toată discuția)