avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

Buna ziua,am o intrebare la care vreau sa aflu daca pot rezolva;am lucrat 2 ani la o firma cu carte de munca,dupa care m-am angajat la alta firma prin transfer.Aici lucrez de 13,6 ani.Acum am fost cu cartea de munca sa vad citi am in total si aflu ca in aia 2 ani lucrati la prima firma nu imi e vizata de ITM.Si apar pe calc cu state de plata,momentan prima firma e stopata nu mai functioneaza.Intrebarea mea este pot sa rezolv acum sa mi se vizeze aia 2 ani?Se spune ca poate fi o omitere si din partea personalului unde s-a tinut cartile de munca .Odata ce am acte cum ,ca am lucrat la ei,dovezi ca doar nu am lucrat la negru.E cam demult din 1996-1998.doar acum ni s-a dat cartile de munca.Si nu am avut de unde sa stiu.daca se poate sa primesc un raspuns,multumesc.
Cel mai recent răspuns: evamonica_75 , utilizator 13:36, 21 Septembrie 2012
Adresati-va ITM-ului pentru a va elibera o adeverinta de vechime pentru perioada respectiva, avand in vedere ca fostul angajator nu mai exista.
multumesc am rezolvat.o zi buna sa aveti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restrangerea activitatii asandra2004 asandra2004 Buna ziua! Va rog sa ma ajutat intr-o problema spinoasa. Mi s-a cerut sa concediez un angajat pentru motive ce nu tzin de persoana salariatului ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Neplata contribuției de asigurări sociale Sorin Alexandru Sorin Alexandru Buna ziua. Mă găsesc in următoarea situație. Timp de 3 ani ( perioada ianuarie 1996- august 1999) am lucrat cu contract de munca in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Firma a uitat sa-mi inchida cartea de munca GYOY GYOY Buna ziua,in ianuarie miam dat demisia de la firma la care am lucrat ,iar in aprilie mi/am gasit un nou loc de munca.Am sunat la firma la cre am lucrat pentru ... (vezi toată discuția)