avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim brut - Ramura Gospodarie Comunala, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim brut - Ramura Gospodarie Comunala, Locativa, Transporturi Locale

Imi poate spune si mie cineva cat este salariul minim brut pe economie la nivelul ramurii Gospodarire Comunala Locativa si Transporturi Locale incepand cu anul 2012?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:42, 4 Iulie 2012
Potrivit acestui CCM, art. 50 :
(4) Salariul de bazã minim din ramura Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice este de 840 lei corespunzãtor coeficientului de ierarhizare 1.
.......
(7) Pentru anul 2012, pãrţile convin ca salariul de bazã minim prevãzut la alin. (4) sã se majoreze prin aplicarea ratei inflaţiei din anul 2011, comunicatã de Institutul Naţional de Statisticã.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficienti de ierarhizare MariaRamona MariaRamona Care sunt coeficientii minimi de ierarhizare pentru CCM la nivelul Ramurii Gospodarie Comunala, Locativa si Transporturi Locale pentru 2013 si salariul minim ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca nivel de ramura Ilie88 Ilie88 Care sunt coeficientii care se aplica la contractul colectiv de ramura Gospodarire Comunala? (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel de ramura MariaRamona MariaRamona Buna ziua! Mai exista contract colectiv de munca la nivel de ramura gospodarire comunala? Care este salariul minum in aceasta ramura? Multumesc! (vezi toată discuția)