avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare apartament ipotecat
Discuție deschisă în Executare silită

Executare apartament ipotecat

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am un credit imobiliar la banca pentru un apartament cu ipoteca pe el. Momentan ma judec cu altcineva si exista posibilitatea sa ma oblige la achitarea unei sume mari de bani. Intrebarea e: Exista vre-o posibilitatea sa imi execute silit apartamentul care este ipotecat de catre banca?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:25, 6 Iulie 2012
Nu va poate executa silit apartamentul ipotecat in favoarea altui creditor.
Poate fi executat orice bun al dvs. inclusiv acel imobil ipotecat doar ca din pretul obtinut se va indestula inai creditorul ipotecar si daca mai ramane ceva primesc si chirografarii.
Inca nu inteleg de ce isi dau unii cu parerea daca nu stiu despre ce este vorba si culmea, mai sun t si foarte sigrui pe ce spun. Saracu rezonabil s-o fi dus acum sa petreaca crezand ca nu au aia ce sa-i faca si cand ajunge acasa vede publicatia de vanzare pe usa...
Subscriu la ce mentioneaza dnul BEJD. Nu e singul astfel de raspuns gresit care s-a dat pe acest forum, exact pe acelasi subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot executa silit pe o casa ipotecata deja? melania_30 melania_30 Buna seara, debitul meu restant pentru un credit de nevoi personale negarantat este acum de la 35000ron la 65000rom.Firma de recuperari creante mi-a trimis o ... (vezi toată discuția)
Ipoteca bancii pe 15 ani si...alti creditori Irina S. Irina S. Daca exista un imobil ipotecat de catre banca, pe o perioada de 15 ani dar intre timp apar alti creditori chirografi, ce se intampla cu bunurile ipotecata in ... (vezi toată discuția)
Am o datorie la banca ceciliac ceciliac am la o banca o datorie de 5000 euro luati cand inca mai aveam un loc de munca. Cand am ramas fara serviciu, am facut o restructurare, apoi a doua...dar din ... (vezi toată discuția)