avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Buna ziua, ma confrunt si eu cu o problema in ceea ce priveste plecarea de la locul de munca prin demisie. Acum ma aflu in concediu si dupa sustinerea unui interviu am fost acceptat la un alt loc de munca si ca urmare m-am dus sa imi depun demisia la actualul job dar am fost primit cu refuz pentru ca ma aflu in concediu si ca atare mi s-a spus sa-mi depun demisia cand ma intorc. Intrebarea mea este daca e corect acest lucru si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a finaliza relatia mea cu actualul job in conditii normale.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 4 Iulie 2012
Avand in vedere ca aveti salarii restante, in acest caz, puteti demisiona fara preaviz, potrivit art.81 alin.8 C.mun.

Insusirea banilor din incasari poate duce la savarsirea unei fapte care poate atrage raspunderea penala a dvs.
Multumesc mult.Puteti detalia va rog Raspundere penala.Mentiune:banii care trebuie sa-i mai iau sant negri,iar cei de pe CM i-am primit pe mai
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
mk27, utilizator
Se poate antrena raspunderea penala a dvs pentru savarsirea infractiunii de furt .. chiar daca vi se datoreaza anumiti bani, dvs din proprie initiativa nu-i puteti lua direct din incasari ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz cristina1610 cristina1610 buna seara, ma adresez celor care se pricep la codul muncii...pe data de 18.11.11 mi am dat demisia...din cauza unor situatii tensionate, am refuzat sa ma ... (vezi toată discuția)
Demisie neacceptata cu preaviz 21august 21august Angajatorul vrea sa imi aprobe cererea de demisie doar daca e la zi, fara preaviz pt ca nu vrea sa ma plateasca in preaviz. Daca nu sunt de acord cu demisia ... (vezi toată discuția)
Demisie SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua! As dori sa plec de la jobul care il am momentan.. Am inteles ca se poate prin demisie sau printr-o cerere , unde ambele parti sunt de acord. Atunci ... (vezi toată discuția)